середа, 29 червня 2016 р.

Vi har ikke argumentere


Vi har ikke argumentere for, at når du ser et mål Messi har frispark i mål af Klinsmann team - fænomenal præcision og imponerende skønhed af slag, og sammenlignet med de grimme statistik standarder Ronaldo, du indse, at ja - i den gamle verden lang sele, og i de nye allerede vundet USA tilfreds med den hastighed og smukke spil. På den anden side, har Cristiano scorede hælen til Euro, dvs. argentinske hilsener overføres som Payet eller Hera. Især ikke med Portugal, er det nødvendigt at sammenligne de næstformænd mestre Nordicbet i Sydamerika og en ny Cup finalister argentinere.

Taktisk, Europa ned mere?

Kan du finde Americas Cup flytter niveau Conte, Coleman, Leva eller Del Bosque? Nej, ikke engang tæt, fordi der i den sidste for anden gang på to år vil spille de samme modstandere, har chilenerne nået finalen efter ændringen af ​​træneren på den mand, der ikke kunne bo i "Valencia". Og selv træner for CSKA Moskva er ikke let at leve euroen. I Sydamerika er det ikke så streng, og hvis man ser på konstruktioner af en stor team af Mexico Nordicbet interessante nuancer, så senere ser du som Chile besejrede modstander 7: 0. Eller som Argentina US vzgrela med en forskel på fire mål - med nok søde spil amerikanerne som helhed, og forstå, at Klinsmann højre halvdel.


Selvfølgelig to Americas Cup favorit spiller og kraftfuldt, og effektivt. Men Italien, Frankrig, Tyskland og Spanien er ikke tilfældigt i de sidste halvandet år, vandt vi fire af de fem World Cup. Og kun én gang kraftfulde Brasilien formåede at besejre europæerne, når næsten alle europæere, men derefter bestridt i Tyskland, mislykkedes, og andre, ligesom spanierne, de begravede voldgiftskendelsen. Og sidste år i Brasilien Betfair oplevede en 7: 1 i semifinalen til fordel for Europa og det tyske mål i finalen. Og fordelen er ofte garanteret taktik i Sydamerika, nogle hold er i stand til at spille som en europæisk - som Argentina og Chile, men med den samme bestand, og de arbejder hårdere uden følelser. I modsætning til tyskerne.

Hvor konkurrencen er højere i Amerika eller her?

Frankrig, ifølge prognoser, mestre Betfair, Euro stadig favorit, trods problemerne på området. Spanien i morgen kan slå Italien, men hvem af disse to uhyrer heller ikke var otte, deres spil med Tyskland slutter tidligt. Og så vil der være en anden tyvstart, hvis modstanderne har vinderen af ​​tysk par vil være fransk eller engelsk.

Немає коментарів:

Дописати коментар