середа, 29 червня 2016 р.

Philipp Lahm skrev senere i sin selvbiografi

Philipp Lahm skrev senere i sin selvbiografi: "Udnævnelsen af ​​Klinsmann cheftræner af" Bavaria "kan beskrives som en mislykket eksperiment. I uddannelse, han opmærksom eneste fysiske forberedelse af spillere og et taktisk element, og selv ud af spørgsmålet. Senest otte uger efter begyndelsen af ​​det fælles arbejde, vi indså, at dette træner vi ikke. " Det amerikanske hold havde også en uenighed, fordi han ikke tage mange erfarne spillere, som var den manglende på Americas Cup og en dårlig start i USA valget i World Cup 18. Jeg tror, ​​vi kan give ham en chance, måske, i "Sauter" han vil lykkes. Desuden vil det være interessant at se duellen Klopp VS Klinsmann.

Frank de Boer - "Southampton" ser det som den vigtigste kandidat til posten som cheftræner i klubben. Det forekommer mig, at det var de Boer er en god kandidat til posten som træner "Sottona", fordi før denne specialist overskriften "Ajax" og for 3 på hinanden følgende sæsoner førte dem til titlen, men i de sidste to sæsoner Amsterdam indrømmede sin klub PSV Eindhoven. Efter afslutningen af ​​sæsonen 2015/16 forlod hollænderen holdet. Han er nu helt fri, de Boer - perfekte kandidat. Chancen for denne specialist også kan gives som for arbejdet i Frank "Southampton F.c." kunne være at tage fart i sin karriere. Koeman og Pochettino fortrød ikke at gå til "Sotton" og gik slags gerne rejse. For eksempel, Mauricio flyttet til "Tottenham", hvor der for to år allerede formået at slutte i top tre.

Manuel Pellegrini - tidligere træner af "Manchester City", der i denne stilling vil erstatte Josep Guardiola. Alternativt i princippet egnet, fordi han coachet klubben Premier League. Men én ting - at føre klubben med alle bekvemmeligheder (og derefter styres med en sådan sammensætning til at sidde i en vandpyt, tager 4. plads, men kompinsiroval denne sejr i Liga Cup og semifinalerne i Champions League), og den anden - for at komme til at arbejde i klubben, som ikke er det er i den øverste liga. Selv om "Southampton" forventer spillet til LE, og Koeman i princippet jeg forlod et godt hold, men hvis træneren ønsker at tilslutte sig denne klub. , Et sted jeg hørte imidlertid, at Manuel vil gerne bo i Premier League.

Eddie Howe - en af ​​de yngste trænere i England, også er en god mulighed for "Southampton". Howe brugt et stort stykke arbejde med "Bournemouth" ved at løfte dem ud af League 1 i Premier League, men i denne sæson klubben har bevaret bopæl i eliten division. Men jeg tror, ​​han holde med det hold, der er usandsynligt, at ønsker at forlade det, fandt han i klubben. Som det er blevet sagt, "Bournemouth" - home klub for Eddie, spillede for holdet, fordi da han var en spiller, og er nu en træner for hende. For "Bournemouth" Howe - Gud siden hjulpet klubben for første gang i historien til at bryde ind i Premier League og med minimale midler var i stand til at forlade klubben i toppen flyvning. Jeg vil sige dette: en interessant mulighed for "Saut" forstår engelsk fodbold, har bevist, at han kan arbejde med holdet.

Claude Puel - tidligere træner af "Nice", hvor han arbejdede i 4 sæsoner, førte holdet i LES og havde endda en chance for at komme ind i Champions League, men ikke desto mindre forlod klubben. Oplevelsen af ​​tilbagetrækningen af ​​sit team til toppen af ​​tabellen Puel der kan være en god vriantom. Også nævnt på listen over kandidater til cheftræner, "hellige", men måske vil han føre "Bordeaux".

Немає коментарів:

Дописати коментар