середа, 29 червня 2016 р.

André Villas-Boas - er også bekendt med Premier League

André Villas-Boas - er også bekendt med Premier League til at arbejde med "Chelsea" og "Tottenham", men at komme tilbage her, sandsynligvis ikke. Især i England, har den portugisiske ikke opnå noget specielt. Selv som en mulighed og som kandidat velegnet: alle deres udledes klubber i europæisk konkurrence, der blev afholdt Bet365 høje stillinger i mesterskaberne, spillede i Champions League, og LU med forskellige hold. Også i stand til at samle op, til at bygge spillet, at få resultater, bare ikke alle værdsætter. Selv om mange anser det ikke meget klog træner, med hensyn postoroeniya spil, siger, at han er i stand til at træne de hold, der allerede har en del i at vinde ligaen. "Zenith", "Chelsea", "Tottenham", "Porto". Men André er en del af en udvidet liste over kandidater til posten som træner, "hellige".

David Moyes - tidligere træner af "Everton" Bet365, kan også betragtes som en udfordrer til underskrivelsen af ​​kontrakten med "hellige". En anden ting, og give ham en chance i Premier League, især efter hans dårlige sæson med Manchester United. I 2004/05 sæsonen førte han "Everton" til det 4. plads i Premier League, og i hele en karriere coach med hans hold sluttede i top ti. Det samme kan komme i betragtning til stillingen som cheftræner for "Southampton", er det mulige oplevelse i Premier League han ville Pobol. Især undervurderet Moyes i Manchester United, hvilket giver ham en sæson til at arbejde, men ingen chance for at Unibet (norske online spill) ændre holdet. Du kan give skotten en chance for Revival karriere i Premier League.

Antallet af kandidater til stolen "Southampton" og kaldte den tidligere rorsmand i den spanske "Sevilla" Unai Emery, men tilsyneladende vil det ikke underskrive en skæbne. Tidligere cheftræner for "Roma" Rudi Garcia var tæt til hovedet "Southampton", men afslog tilbuddet. Nu rygter er så mange, så det er muligt, at holdet selv kunne føre en person fra denne liste. Laurent Blanc, hvis han forlader PSG, som en mulighed også værd at overveje.

Dog vil beslutningen om at udnævne en person fra kandidater kun ske efter et møde med hver af dem. Allerede jeg hurtigt vil finde ud af, under Unibet hvis ledelse "Southampton" for at starte en ny sæson, om at få fat i hans hoved, eller denne mulighed er egnet til en tid. For at være ærlig, er det meget uheldigt, at undladt at holde Koeman. De siger han tilbød endda en ny kontrakt på mere favorable vilkår, men han valgte "Everton".

Identificer alle deltagere i slutspillet til Euro 2016. Blogger "Sokker.ru» Max Vargas taler om hænderne, på det stadium, hvor enhver fejl kan være fatal.

Lewandowski mod den schweiziske

Robert Lewandowski scorede et enkelt mål i gruppespillet. I tre kampe videresende München "Bavaria" spillet mere for holdet end personlige præstation, og det er prisværdigt. Schweizerne er de mest mindeværdige nysgerrighed med revet T-shirt end hans spil. Og når selv kun tre spillere synge nationalsangen af ​​landsholdet, mens andre blot gøre klippevæg eller et kys, da det gør Shaqiri ... Jeg vil gerne sige, hvor er din enhed?

I denne duel, er mere præference for mange Betsafe polakker, som ikke glip af en eneste bold, og sandsynligvis ikke vil gøre næste. Cheftræner for det schweiziske landshold er det tid til at leje sig af angriber Tyrkiet "Kasimpasa" Eren Derdiyok. Efter alt, kunne ingen Haris Seferović eller emboli Brice ikke overbevise fans, de fortjener at spille på.

Vinderen af ​​dette par lige, i princippet, holdene går til Kroatien eller Portugal.

Ronaldo vil komme ned fra løbet?

Portugals landshold gjorde deres fans nervøs Betsafe, ikke kun i kampen mod Ungarn, men også i de første to møder. Wards Santos fra første runde viste alle, at de vil spille det første tal, og denne taktik er værdig til bifald. I kvalifikationsturnering, holdet spillede bedre defensivt på kontoen, og derefter viste deres bedste kvaliteter. Ja, vi scorede tre point, ja, mange har savnet - fire mål i tre kampe. Men det er ingen grund til at sige, at de portugisiske dem, og de har intet at gøre på euroen med sådan et spil.

Kroatien overrasket hende mere smidighed i den første kamp mod tyrkerne. Gennem match kroater tåreflåd modstandere forsvar, ikke giver dem mulighed for at skabe et personligt angreb. Den anden match mod tjekkerne er vejledende, at det ikke er nødvendigt i god tid til at slappe af. Et spil mod de europæiske mestre spanierne var på randen. Sejren og det første sted, der ikke giver ret til at spille mod italienerne, men mod den portugisiske hold.

I denne duel bør vente på resultatet er klart ikke nul. Team play, elsker at angribe og ikke at sidde med stillingen 1: 0 i forsvaret. Så det er nødvendigt at have tålmodighed til at se denne duel.

Немає коментарів:

Дописати коментар