четвер, 17 березня 2016 р.

Ingen af os er lys, mod Jihlava

Hockey målmand Martin Volke fra Slovan Usti nad Labem blade under den igangværende første division playoff huske foråret 2011, da det blev støttet af Extraliga Litvinov og zachytal en brønd i kvartfinalen mod senere mester i Trinec. "Men nu er jeg fokuseret på de store liga semifinalen mod Dukla Jihlava, som er lyse os ingenting," siger han Volke fortalte Sport.cz.De minder med dig de største oplevelser ved at arbejde i extraleague?
Det var noget nyt for mig. Jeg gjorde bare i løbet af 2010/2011 sæsonen kom fra Major League Litomerice i Litvinov, som jeg tog som en uventet hoppe til det næste niveau. På det tidspunkt, holdet coachet af Mr. Robert Reichel, men endte efter kampen i Pardubice. Han blev erstattet af Mr. Vladimir Kýhos med ham, og vi gik gennem den indledende (odds bonus) runde i Plzen og så vi kæmpede en stærk Trinec. Og fordi serien blev ledsaget af interesse fans og medier.

Lad os få de aktuelle begivenheder i Premier League. Hvordan vurderer du de to semifinalen dueller Usti i Jihlava?
Vi havde mindst én for at vinde. Skoda tabte razziaer og inddrivelse afgørende mål i overtiden den anden kamp. Vi vil ikke klage over manglen på den lykke, der vendte ryggen til os. På fredag, spille det tredje spil, og spillet er et andet punkt. Jihlava fører 2: 0 i serien, men stadig at slå os to gange for at gå til dæmningen.

Hvordan vil du karakterisere semifinale modstander?
Jihlava er en lille fordel. Men har ikke de typer af spillere, der ville have troet, hvad de er mestre. De går til os, og skal regne med, at vi ikke giver op en kamp. Vi ønsker at vinde det næste spil til at falde til ro og til at dramatisere serien.

Estuary har haft indledende runde, spændt kvartfinalen med Kladno og to Semifinale kampe. Du oplever træthed?
Ice er de samme for alle. Vi sætter så meget indsats. Og det ville være dårlig og trist, hvis vi ikke havde spillet efter så mange runder eller anden måde trætte. Det er en playoff og hver side skal give maksimum.

Немає коментарів:

Дописати коментар