вівторок, 23 лютого 2016 р.

Player psykologi er sådan

Player psykologi er sådan, at chancerne for din favorit klub er næsten altid evalueres uretfærdigt. Det er ganske forståeligt ønske om at gennemføre bedre indsats på holdet, der sympatiserer med, men professionel væddemål - er ønsket om at opnå en fortjeneste, snarere end sjov.
Secret 6: betterskoy slippe af grådighed.


Fællesskabets gandikaperov altid stræber efter mere, men forfølgelsen af ​​høje priser og gør store indsatser, parlays er i stand til at gøre kun "minus".
Secret 7: Må ikke blive hængt op på tredjeparts anbefalinger.

Andre folks råd er godt, men at have en personlig mening bør altid være. Ifølge statistikker, at langt størstedelen af ​​prognosemagere stadig en taber, og lytte til alle speciel betydning ikke. Mens du lytter til anbefalingerne fra "mor" gandikaperov undertiden være nyttigt.
Secret 8: brug af psykologisk genstart.

Konstant engageret i væddemål bare ikke råd selv de professionelle. Periodisk afbrydelse fra betterskoy aktivitet er kun til gavn for, eller gandikapera hjerne er overbelastet og begynder at give forkerte beslutninger. Midlertidige fravær bettors er nødvendig.
fund

Brug ovenstående betterskimi hemmeligheder kan ikke kun nytilkomne men også gandikapery hvis eget spil aktivitet stort set ikke opfyldt (langvarig "sorte bjælker", den permanente tab af din bankroll). Over tid, få erfaring og tilegne sig den nødvendige viden om væddemål, hver meteorolog erhverver sine egne forretningshemmeligheder vellykket væddemål, og om at dele dem med kolleger - et individuelt anliggende. Held og lykke!
Переводчик Google для бизнеса –Инструменты переводчикаПереводчик сайтовС

Немає коментарів:

Дописати коментар